Laskutuspalvelu Kontio


Laskutuspalvelu Kontio tarjoaa yritykselle mahdollisuuden ulkoistaa laskutuksensa ja käyttää vapautuneet resurssit ydinliiketoimintansa kehittämiseen. Palvelu kattaa kaikki toimenpiteet aina laskujen lähettämisestä ja maksuliikenteen seurannasta mahdollisiin perintätoimiin saakka.

Laskutuspalvelu soveltuu niin pienille kuin suurillekin laskuttajille, sillä käyttöönotto on vaivatonta, eikä vaadi kalliita alkuinvestointeja. Lisäksi Kontion järjestelmäasiantuntijat avustavat asiakasta palvelun käyttöönottoon liittyvissä toimenpiteissä. Laskutuspalvelu on myös helposti integroitavissa yrityksen taloushallintojärjestelmään.

Kontio hoitaa asiakasyrityksen puolesta myös laskutuksen asiakaspalvelun ammattitaitoisen henkilökuntansa voimin. Erilaiset maksujärjestelyihin ja laskutukseen liittyvät kyselyt hoituvat tehokkaasti Kontion palvelualttiiden asiantuntijoiden toimesta ja asiakasyritys voi keskittyä vain oman yritystoimintansa kasvattamiseen.

Laskutuspalvelun hinnoittelu perustuu lähetettyjen laskujen määrään, eli maksu veloitetaan ainoastaan todellisen käytön mukaan.

Laskutuspalvelu Kontion palveluvalikoimaan sisältyy:

  • Laskutuspalvelu
  • Maksuvalvonta
  • Myyntireskontra
  • Maksumuistutus ja perintä
  • Laskutuksen asiakaspalvelu

Mikäli olet kiinnostunut palvelusta, ota yhteyttä yritysasiakaspalveluun